Voorgerechten |
|
Huisgemaakte Gravad lax, schorsenerensoepje met paling, rode bieten een creme van mierikswortel en limoen | € 13,50 |
Terrine van eendelever, kweepeercompote en dadel gevuld met geitenkaas omwikkeld met spek - BRASSERIE BUUREN KLASSIEKER | € 15,50 |
Carpaccio ingelegd met Savora mosterd, uitgebakken buikspek, eendenlever en truffel kaas - BRASSERIE BUUREN KLASSIEKER | € 17,00 |
Soep v/d chef | € 10,50 |
Salade met gerookte ribeye, gebakken peer, Gorgonzola en een lichte blauwe kaas dressing | € 14,00 |
Hoofdgerechten |
|
Gebraisseerde lamschenkel, aardappel puree met rucola, ratatouille, en zoete knoflook rozemarijnsaus | € 24,50 |
Visspecialiteit v/d dag | € 23,50 |
Vleesspecialiteit v/d dag | € 23,50 |
Ossenhaas Rossini met truffelsaus - BRASSERIE BUUREN KLASSIEKER | € 32,00 |
Noordzeetong, dikke frieten en botersaus - BRASSERIE BUUREN KLASSIEKER | € 35,50 |
Ravioli gevuld met artisjok en Pecorino daarbij groene asperge, wilde spinazie en tomaten antiboise | € 21,50 |
Nagerechten |
|
Kaasplateau | € 11,50 |
Citroentaart met lavendelsaus en limoenijs | € 7,50 |
Crème brulée van Jack Daniel`s en Amaretto - BRASSERIE BUUREN KLASSIEKER | € 7,50 |
Petit grand dessert - BRASSERIE BUUREN KLASSIEKER | € 11,50 |
Witte chocolademousse met advocaat en pistache ijs | € 8,50 |
Dessert dranken |
|
Muscat de Rivesaltes | |
Elysium Black Muscat, Californië | |
Port Ruby, Tawny, 10, 20 en 30 jaar | |
Buuren Special. Grand Marnier, Licor 43, Drambuie, vodka, Prosecco en Crème de Cassis | |
Buuren Blossom. Gin, Lillet Blanc, vlierbloesem siroop en spuitwater | |
Vesper. Lillet Blanc, vodka en gin | |
Dark n Stormy. Bruine rum, ginger ale en limoensap |