Voorgerechten (€ 10,00) |
|
Nage van knolselderij, gegrilde coquilles St. Jacques met julienne gesneden groente en koekje van oude kaas, Parmezaan en komijn (€ 3,- supplement) | |
Terrine van eendenlever met mangochutney, brioche en reductie van sinaasappel en aceto (€ 3,- supplement) | |
Millefeuille gevuld met ragout van cantharellen, krokant gefrituurde hertenzwezerik en dressing van steranijs, sinaasappel en hazelnoot | |
Soep v/d chef | |
Hoofdgerechten (€ 23,00) |
|
Gebraden fazant omwikkeld met spek daarbij aardappelpuree zuurkool, spruitjes en eendenleversaus | |
Vleesspecialiteit v/d dag | |
Gegrilde runder rib eye, gebakken paddenstoelen, dikke friet en pepersaus (€ 3,- supplement) | |
Visspecialiteit v/d dag | |
Tortellone van bospaddenstoelen met truffel pecorino, gebakken little gem, hazelnootcrunch en saus van schorseneren | |
Buuren Specials |
|
Carpaccio ingelegd met Savora mosterd, uitgebakken buikspek, eendenlever en truffel kaas | € 16,00 |
Ossenhaas Rossini met truffelsaus (zonder eendenlever € 26,-) | € 32,00 |
Noordzee tong geserveerd met dikke frieten en botersaus | € 35,50 |
(Deze gerechten zijn niet te combineren met het Buuren menu) | |
Nagerechten (€ 7,50) |
|
Kaasplateau (€ 3,- supplement) | |
Donkere chocolademousse met compote van citrusfruit brandysnap en vanille ijs | |
Hazelnoottaart met gegratineerde peer en frambozensorbet | |
Crème brulée van specerijen met pistache ijs | |
Petit grand dessert (€ 3,- supplement) |
Onze menu's |
|
Drie gangen menu Buuren Voorgerecht - hoofdgerecht - nagerecht |
€ 38,50 |
Vier gangen menu Buuren Voorgerecht - soep - hoofdgerecht - nagerecht |
€ 45,50 |
Extra |
|
Brood van Zonneveld met smeerseltjes | € 4,00 |
Franse frietjes | € 4,00 |
Gemengde Salade | € 4,50 |